Geile amateur yessenia (31)

Acties

Informatie

yessenia (31)

Bericht van yessenia

het mooiste compliment voor mij is iets hards in je broek.... Ik experimenteer graag, ik sta open voor alles

Informatie over yessenia

Naam: yessenia
Leeftijd: 31
Woonplaats:
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: mediterraans

Mijn interesses

Ik eet graag Aziatische gerechten, ik hou heel veel van ijs, vooral als ik het zelf kook. Ik hou echt van snoep, maar ik sta mezelf zelden toe om snoep te eten, ik volg mijn figuur en drink graag Droge wijn Soms drink ik graag heerlijk bier in goed gezelschap Favoriete cocktail-aperol.. Mijn hobbie(s): Ik kijk graag naar anime en kook graag ongebruikelijke gerechten.. Mijn favoriete muziek is Ik luister graag naar allerlei soorten muziek, van hardrock tot ontspannende muziek.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Er zijn geen specifieke voorkeuren, elke man is op zijn eigen manier interessant!. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Er zijn er verschillende, maar ik hou meer van de positie op de rug. en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik ben meerdere keren in Thailand geweest, dus mijn favoriete plek is het strand. zonnebaden in de zon met een naakte buit op het strand. Nou, mijn favoriete bed)). Bij mannen val ik op hun Ik hou van mannenbillen, en natuurlijk van een lid.. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een mediterraans uiterlijk. Mijn Karakter: Ik hou echt van lachen, ik hou er niet van om verdrietig te zijn, we leven once in a lifetime !! Schadelijk, ik maak graag ruzie over verschillende onderwerpen Vriendelijk en kwetsbaar Zeer sociaal, bereid om elk onderwerp te bespreken Speels.. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn glimlach, mijn wangen, mijn lange haar, mijn kont, het is niet voor niets dat ik er constant aan schud.. Mijn levensdoel is: Ik leef vandaag als de laatste. Ik hou er niet van om iets te plannen. De beste dingen gebeuren onverwacht!). Mijn levensmotto is: Er is een verlangen - er zullen duizend mogelijkheden zijn. Geen verlangen - er zullen duizend redenen zijn.. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Ik hou niet van Boze mensen, lichtgeraakte mensen, je moet alles met een lach nemen!. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou